Blog

Overname

Overname

Sinds 1 maart is er een nieuwe eigenaar bij Zon & Windowstyling in Amersfoort.

Geurt van de Hoorn, al jarenlang werkzaam in de (binnen) Zonwering en garagedeuren heeft Zon & Windowstyling overgenomen. Geurt was al een tijd actief in de regio Harderwijk onder de naam Home & Window lifestyle en is vanaf nu jullie aanspreekpunt voor de verkoop, onderhoud en als er problemen zijn.


Even voorstellen:

20160227_144302876_ios

Hallo, ik ben Geurt van den Hoorn, 42 jaar en geboren en getogen harderwijker.
Als monteur heb ik al ruim vijftien jaar ervaring in de zonwering en garagedeuren. In mijn werk ben in ik altijd op de Veluwe actief geweest.

In mijn periode in loondienst heb ik veel kennis opgedaan van de producten en mij het montagewerk eigen gemaakt op allerlei gebied:van het zetten van garagedeuren tot het plaatsen van zonwering. Ook heb ik door de jaren heen mijn eigen visie en werkwijze ontwikkeld. Twee jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan om mijn competenties zelfstandig in de praktijk te brengen. Daarmee ging een langgekoesterde wens in vervulling om voor mijzelf te beginnen.

Mijn streven is om een product te leveren waar u jarenlang plezier van heeft. Ik kies daarom voor kwaliteit. Maar daar houdt het niet op. Als u vragen heeft over mijn product of noodzakelijke veranderingen, dan kunt u altijd op mijn service rekenen.


Bert van de Haar 

Helaas heeft Bert moeten besluiten om te stoppen met zijn bedrijf. Wij betreuren dit enorm en willen Bert graag bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren.

Wilt u meer weten? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op…

Hartelijke groet,
Geurt van de Hoorn (0622445736) en Bert van de Haar
Zonweringadviseur Regio Amersfoort

Share this post