Projecten

Bekijk project

Screen Soest

Mooie screens geplaatst bij deze klant in Soest. Dat scheelt een boel warmte in de slaapkamer. Het mooie van screens is dat je overdag ook gewoon naar buiten kunt kijken. Zo voel je je niet opgesloten als de screens dicht zitten. Bent u ook geïnteresseerd? Neem nu contact met ons op
Bekijk project

Zonnescherm vervangen en screendoek vervangen Blaricum

Het zonnescherm was al ruim 23 jaar oud en was nodig toe aan vervanging. Ook de screens hadden hun beste tijd gehad. Voor de comformiteit zijn de doeken in dezelfde stijl uitgekozen als die van het zonnescherm. Op deze manier is het 1 geheel.
Bekijk project

Zonnescherm vervangen en screendoeken vervangen Harderwijk

Het scherm kwam al wat van de muur, dus voorzichtig het scherm laten zakken, doek eruit, armen losschroeven en daarna de bak van de muur. Tijd voor een nieuw knikarmscherm in Harderwijk. Daarna nog drie screensdoeken vervangen, de oude waren vies en gescheurd. Nog even de profielen schoon gemaakt en het zag er allemaal weer netjes uit. Binnen kort nieuwe screens plaatsen.
Bekijk project

Rolluiken Amersfoort

Omdat de zon de hele dag naar binnen brand en het 's ochtends te vroeg ligt is. Hebben we mooie rolluiken geplaatst in Amersfoort. Op naar een koeler verblijf en 's ochtends langer in bed. Daarnaast is het ook nog veiliger geworden met deze rolluiken.
Bekijk project

Zonnescherm Soest

De zon komt op en brengt warmte in de woonkamer. Dit is natuurlijk erg prettig in de winter, maar nu de zomer nadert is het ook prettig als er wat minder zon en dus warmte binnen komt. Daarom hebben we ook in Soest een zonnescherm mogen monteren. Een tijdje geleden hadden we daar ook al screens opgehangen.
Bekijk project

Screens Hilversum

Vandaag weer een drietal screens mogen plaatsen bij een school in Hilversum. De medewerkers waren erg blij dat de warmte nu buiten bleef. Het kon zo warm worden hier, zeiden ze. Ook kunnen ze nog steeds naar buiten kijken door het doek heen wat ze meer vrijheid gaf. De screens zijn 8 cm van de wand geplaatst ivm uitstekende delen op het raam.
Bekijk project

Screen Bussum

Onder een grote terrasoverkaping moest een nieuw screen geplaatst worden zodat de klant uit de wind bleef. Echter het zicht moest behouden blijven. Door een enorm kijkvenster in het screen te verwerken zit de klant nu uit de wind met mooi uitzicht.
Bekijk project

Knikarmscherm Soest

Omdat de oude zonwering niet meer goed was hebben wij van Zon & Window Styling een nieuw elektrische bedienbaar knikarm scherm geplaatst in Soest. Voor het bevestigen van een Knikarmscherm maken wij gebruik van Chemische verankering van de bouten. Voor extra stevigheid