Projecten

Bekijk project

Screens Hilversum

Vandaag weer een drietal screens mogen plaatsen bij een school in Hilversum. De medewerkers waren erg blij dat de warmte nu buiten bleef. Het kon zo warm worden hier, zeiden ze. Ook kunnen ze nog steeds naar buiten kijken door het doek heen wat ze meer vrijheid gaf. De screens zijn 8 cm van de wand geplaatst ivm uitstekende delen op het raam.
Bekijk project

Screen Bussum

Onder een grote terrasoverkaping moest een nieuw screen geplaatst worden zodat de klant uit de wind bleef. Echter het zicht moest behouden blijven. Door een enorm kijkvenster in het screen te verwerken zit de klant nu uit de wind met mooi uitzicht.
Bekijk project

Knikarmscherm Soest

Omdat de oude zonwering niet meer goed was hebben wij van Zon & Window Styling een nieuw elektrische bedienbaar knikarm scherm geplaatst in Soest. Voor het bevestigen van een Knikarmscherm maken wij gebruik van Chemische verankering van de bouten. Voor extra stevigheid
Bekijk project

Uitvalscherm Amersfoort

In de middag, als de zon achter de boom vandaan komt, wordt het binnen erg warm. Door een uitvalscherm te plaatsen worden de zonnestralen niet meer binnen gelaten.
Bekijk project

Screens Soest

Omdat de zon de gehele dag op de babykamer schijnt wordt er erg warm. Door het plaatsen van screens wordt de warmte buitengehouden en blijft de kamer koeler.